در این مطلب با موضوع آموزش ساخت اپل آیدی بدون شماره تلفن شما را با روش ساخت اپل آیدی با استفاده از کامپیوتر و نرمافزار «آیتونز» (iTunes) آشنا میکنیم که رایگان است و از آن مهمتر، به شماره موبایل خارجی یا مجازی هم نیازی ندارد.
در چند روز گذشته اعلام کردیم که اپل با اجباری کردن ثبت شماره تلفن در هنگام ساخت اپل آیدی از طریق سایت appleid.apple.com یا آیفون و عدم پشتیبانی از کشورمان، راه ساخت این حساب را برای کاربرانی با شمارههای مبدا ایران دشوارتر کرده است و سعی کردیم تا راهکارهای پیشنهادی را با شما به اشتراک بگذاریم. همچنین، در مطلب دیگری بهطور کامل و با جزئیات به معرفی گامبهگام روشهای ساخت اپل آیدی پرداختیم. اما این بار تنها به آموزش ساخت اپل آیدی بدون شماره تلفن میپردازیم. بهخاطر داشته باشید که این روش فعلا در دسترس است، اما ممکن است اپل برای تامین امنیت بیشتر کاربرانش بهزودی در این روش نیز تغییراتی را اعمال یا حتی از ساخت حساب کاربری با این روش جلوگیری کند. همچنین، باید بدانید که به دلیل عدم سکونت شما در خارج از ایران، در این شیوه از آدرس و برخی مشخصات جعلی استفاده میشود که البته تاثیری در استفاده شما از اپل آیدی ساخته شده ندارد.
در این روش شما فارغ از نوع سیستم عامل خود، میتوانید با مراجعه به وبسایت شرکت اپل و یا با استفاده از فروشگاه نرم افزاری مایکروسافت، نرم افزار iTunes را روی کامپیوتر خود نصب کنید. توجه داشته باشید که برای ساخت اپل آیدی با استفاده از iTunes باید VPN خود را روی (ترجیحا) آمریکا فعال کنید و سپس مراحل زیر را طی کنید:
پس از باز کردن iTunes روی سیستم خود، به تب Account مراجعه کنید و روی گزینه Sign in کلیک کنید.
در این قسمت پنجرهای برای شما باز خواهد شد که از شما مشخصات حساب کاربریتان را درخواست میکند. در قسمت پایین این پنجره گزینهای به نام Create new Apple ID موجود است که باید آن را انتخاب کنید.
در این بخش شما به صفحه خوشآمد گویی منتقل میشوید که با کلیک روی گزینه continue میتوانید از آن عبور کنید.
در این مرحله از شما خواسته میشود ایمیل، رمز عبور دلخواه، تکرار رمز عبور و کشور خود را مشخص کنید. پس از پر کردن این فیلدها، شما با انتخاب گزینه پایانی که همان موافقت با شرایط و قوانین اپل است، به مرحله بعد منتقل میشوید.
دقت کنید رمز عبور انتخابی شما باید از حروف بزرگ و کوچک و اعداد تشکیل شده باشد.
اینبار شما باید نام، نام خانوادگی و تاریخ تولد خود را وارد کنید و به سه پرسش امنیتی پاسخ دهید. دقت کنید در زمان پاسخ به این پرسشها از جوابهایی استفاده کنید که بتوانید در آینده آنها را بهخاطر بیاورید؛ زیرا این سه پرسش در زمانی که شما برای ورود به حساب خود دچار مشکل شده باشید به عنوان یکی از راههای احراز هویت شما مورد استفاده قرار میگیرند.
در قسمت پایین صفحه گزینهای وجود دارد که تمایل شما به دریافت پیام از سوی اپل را میپرسد که میتوانید به دلخواه تیک آن را بزنید یا از آن عبور کنید و به مرحله بعد بروید.
گام ماقبل پایانی به سادگی مراحل قبلی نیست و به زحمت بیشتری نیاز دارد. در ابتدا شما باید از میان روشهای پرداخت یک مورد را انتخاب کنید که پیشنهاد ما به شما انتخاب گزینه None است. این گزینه مشخص میکند شما به انتخاب هیچیک از سرویسهای پرداختی ارائه شده تمایل ندارید.
در ادامه از شما مشخصات محل سکونت و تلفن را درخواست میکند. برای پر کردن فیلدهای این بخش، میتوانید از مشخصات جعلی که در سایتهای مختلف به اشتراک گذاشته میشود استفاده کنید یا به سایت Fake Address Generator بروید و دکمهی Random Adrdress را بزنید.
میتوانید در مرورگر خود عبارت Apple ID fake address را جستجو کنید. نتایج جستجو شما را به سایتهایی مانند Fakeaddressgenerator هدایت میکنند. دقت داشته باشید که به دلیل انتخاب کشور آمریکا، باید از آدرسهای مزبوط به آمریکا نیز استفاده کنید.
مشخصات ارائه شده در این سایتها را بهصورت زیر در فیلدهای مشخص شده در iTunes بارگذاری کنید:
با طی کردن تمامی این مراحل، به گام پایانی میرسید. در این بخش از شما درخواست میشود تا کد تایید ارسال شده به ایمیل خود را وارد کنید.
پس از وارد کردن کد به صفحهای منتقل میشوید که تنها کافی است روی گزینه continue کلیک کنید تا فرایند ساخت اپل آیدی شما به پایان برسد.
با پشت سر گذاشتن تمامی مراحل، حساب شما رسما قابل استفاده است و میتوانید از اپل آیدی خود برای دستگاه مختلفی که در اختیار دارید بهره بگیرید.
مدتی پیش بود که مرسدس بنز و بی ام و اعلام کردند همکاری مشترک آنها در زمینه توسعه دستیارهای رانندگی…
در این مطلب به تست باتری گلکسی A51 و گلکسی A71 سامسونگ میپردازیم تا ببینیم میانردههای سال ۲۰۲۰ غول کرهای…
مدتی قبل اپل از گوشی مقرونبهصرفه آیفون SE 2020 رونمایی کرد که جانشین آیفون SE عرضه شده در سال ۲۰۱۶…
طی ۳۶ سال گذشته، پردازنده کامپیوتر های مکینتاش اپل از ۳ معماری مختلف استفاده کردهاند و حالا قرار است معماری…
اگرچه سامسونگ دیسپلی هنوز هم بزرگترین تولید کننده نمایشگرهای OLED در دنیا به شمار میرود، اما ظاهرا سامسونگ قصد دارد…
عیبیابی و رفع مشکلات شبکه وای فای میتواند یک فرایند طاقتفرسا باشد. خوشبختانه برای یافتن مشکلات اصلی، اپلیکیشنهای مفیدی عرضه…